Salgsassistenter til Århus butikker

Job description

LAKRIDS BY BÜLOW er et anerkendt dansk luksusbrand, der producerer gourmetlakrids og innovative smagsoplevelser af højeste kvalitet. LAKRIDS BY BÜLOW er præget af ærlighed, kreativitet og innovation. Endvidere er vi en virksomhed med ambitiøse, passionerede og dedikerede medarbejdere. Selvom virksomheden kun har eksisteret i 12 år, er vi godt i gang med at lære resten af verden at elske lakrids. I dag har vi mere end 250 ansatte og 25 butikker i seks lande. Vores produkter sælges hos mere end 1900 forhandlere fordelt på 25 lande.


I vores butikker i Århus søger vi en engageret og yderst servicemindede salgsassistenter med stor passion for salg og kundekontakt.

 

Udover at være en god sælger, skal du sætte en ære i at give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige,  have et højt energiniveau samt evnen til at bevare overblikket, især når der er rigtig meget fart på.

 

Du skal selvfølgelig være vild med lakrids! 

 

Requirements

Du skal have minimum 2 års erfaring med salg fra andre butikker.

Du har en naturlig interesse for smag, kvalitet og gode råvarer

Du er ambitiøs, og arbejder gerne aften og weekender

Du vil yde kundeservice i verdensklasse

 

Branchekendskab er ikke afgørende, så længe du har lysten til at sælge og yde kundeservice i verdensklasse, skal vi nok lære dig alt om Lakrids.